Saripati Zaitun D7 Ionik Xtra

Maklumat Umum

D-7 Ionik Xtra merupakan formulasi yang digunakan bagi tujuan membantu mencapai keseimbangan kesihatan fizikal secara umum melalui sensitiviti kulit dan ujaan kepada sistem kederiaan dengan menggunakan aplikasi saripati tumbuhan terpilih serta gabungan teknik terapi air dan mandian. Saripati tumbuh-tumbuhan dihasilkan melalui kajian dan adunan dari khazanah alam semulajadi yang kaya dengan khasiat, diproses melalui keadah semulajadi bagi memberi kesan dorongan keseimbangan sistem tubuh amnya serta khususnya sebagai pengujaan pengaktifan kepada tindakbalas sistem tubuh melalui kesan kederiaan terhadap tenaga semulajadi saripati tumbuhan terpilih, bau-bauan dan juga teknik aplikasi terapi gabungan. D-7 Xtra melalui sifat tenaga dan wangian semulajadi saripati tumbuhan terpilih membantu meningkatkan kadar ion-ion negatif di persekitaran tubuh bagi mengawal pelbagai bentuk kecelaruan akibat dari pencemaran gelombang yang yang tidak seimbang di persekitaran tubuh dan juga membantu meransang reseptor (penerima) saraf pada kulit seluruh tubuh badan (termasuklah bulu roma) dan saraf bauan/pernafasan yang terdapat pada hidung bagi mengimbangi kadar keperluan oksigen di dalam tubuh. Ini adalah ramuan minyak saripati tumbuhan terpilih yang diformulasikan khusus bagi penjagaan kesihatan secara luaran dan dalaman melalui tenaga semulajadi pada saripati tumbuh-tumbuhan menerusi sistem neuro ke otak sebagai pengimbang semulajadi unsur jasad seseorang individu. Kesuciannya terjamin tanpa unsur kimia berbahaya untuk kegunaan harian pada semua tahap usia.

Manafaat

Membantu mengaktifkan pusat kawalan kederiaan iaitu Hipotalamus yang merupakan pusat kawalan serangan luaran tubuh daripada gangguan tenaga negatif seperti virus, tekanan sekitaran, medan elektromagnetik tinggi, radiasi gelombang tinggi dan sebagainya terutamanya yang mengganggu fungsi nuero (isyarat elektrik).

Aplikasi

Bilasan Mandian Ais/Mandian D7 Ionik Xtra sekurang-kurangnya 2 kali seminggu ataupun semasa tekanan kehidupan yang telah mengganggu aktiviti seharian seperti stress, keletihan, kelainan pola tidur akibat pekerjaan seharian dan sebagainya. Juga boleh diaplikasikan melalui kaedah semburan, sapuan pada anggota wuduk, terapi air, urutan dan lain-lain.