Saripati Madu Kelulut Ezymik Premium

Maklumat Umum:

Gabungan Bahan Asas Madu Kelulut Manis dan Madu Kelulut Mazam melalui proses penyejatan air dan bio-fermentasi.

Madu Kelulut Ezymik Premium dalam densiti yang sederhana, rawatan khusus pada sel bukan lagi pada organ, membantu merawat sel, mengstabilkan sel radikal dan menyahkeluarkan sel yang tidak lagi berfungsi. Kombinasi D7 Ionik Xtra dan Madu Kelulut Premium adalah merupakan rawatan daripada puncak ke dasar yang semulajadi, merangkumi tenaga sel dan jasad sel pada sifat fizikal, terkini proses rawatan sakit kronik menjadi semakin mudah dan alamiah, mengurangkan krisis penyembuhan, pesakit akan mendapat rawatan tanpa merasai kesan komplikasi keseimbangan.

Manafaat:

Membantu membekalkan secara terus mineral utama, pre-biotik dan pro-biotik daripada sumber semulajadi kepada sistem tubuh sebagai bahan dan pemangkinan ke arah keseimbangan sel semasa dan masa akan datang.

Aplikasi Umum:

Disarankan di ambil setiap hari dengan bancuhan 5 titik dalam air ΒΌ gelas diminum habis terus pada waktu petang. Bagi mendapatkan kesan tenaga segera boleh di kombinasikan dengan pengambilan D7 Ionik, titiskan setitik D7 Ionik atas lidah dan kemudian bilas air bancuhan Madu Kelulut Ezymik Premium yang telah sedia ada.